vineri, 20 mai 2011

Intrebari usturatoare


        Dovedeste ce suntem slabi daca vrem a cautam salvatori in spatiu? Ce ma intriga pe mine este de ce nu face referire biblia despre alte civilizatii din univers.Oare ei ne-au soptit biblia? V-ati gandit vreodata ca poate asa cum exita institutii pe pamant,asa ar putea fi si in spatiu? V-ati gandit ca ar putea exista o ierarhie cu guverne la nivel cosmic,iar Isus sa fie un trimis de-al lor,insamantat in Maria? Ar putea fi o scara ierarhica pana la nivel cosmic,pe care numai cativa dintre cei care conduc lumea sa o cunoasca.Ar putea exista Confederatia Galactica cu adevarat,nu numai in filmele S.F.Cu atatea aparitii O.Z.N. nu ar fi de mirare.Oare biserica ne ascunde ceva? Oare vor cepeteniile bisericii sa ne tina in intuneric, voit in acest subiect? De ce a-ti crede ca trebuie sa ramaem la nivelul rugaciunilor de tip urlete pe care preotii le practica in biserici? De ce sa nu credem ca aceasta viata este extraordiara,desi atat de scurta?


       De ce crestinii cred ca sunt crestini,dar nu stiu de ce? Majoritatea oamenilor din Romania sunt crestini,si musai ortodocsi,ca ceilalti sunt ai diavolului.O sa ziceti ca zic asta pentru ca sunt din alta "insecta",insa nu sunt nici ortodox,nici din alta secta.Privesc din-afara si mi se rupe inima sa vad ca oameni batrani nu stiu ce inseamna pastele sau craciunul,insa merg in fiecare duminica la biserica sau vinerea la sfantul maslu,de care nici de ala nu stiu ce inseamna.

         Este timpul sa vedem adevarul,sa descoperim ce ni s-a ascuns.Cine ar putea ascunde ceva? Este posibil ca guvernelor secrete si nesecrete sa le fie teama de Isus?S-au temut de el si cand s-a nascut,si au ucis toti copiii nascuti de pana la 2 ani.Credeti ca guvernele se pregatec sa respinga pe Isus cand va veni? Eu cred ca da.O forta superioara ar zdruncina capeteniile Pamatului.Ar pierde puterea dupa care tanjesc atat de mult.Nu va fi primit cum trebuie.Se incearca militarizarea spatiului.Cu acordul populatiei, se vor pune pe orbita Pamantului si pe Luna "scuturi" anti asteroizi care cica ne vor distruge planeta.insa e posibil sa fie o minciuna privitor la motivul instalarii lor.E posibil ca motivul sa fie vizitatorii,care din surse sigure,au fost anuntati ca vor veni,dupa scrieri antice sau dupa biblia insasi.
Vrem sa ne oprim la nivelul de animal.Cei mai multi nu vad nimic special in aceasta viata.Doar sa manance,sa munceasca si sa isi vomite prostiile din minte.Nu au cunoscut niciodata ce inseamna mai mult de vacile si oile lor,nu au aspirat la nimic mai mult,sa cunoasca ceva mai mult.Nu au fost indrumati de preot decat spre prostie.La multi preotul le zice nici sa nu citeasca biblia ca nu e bine sa stie prea multe,si e pacat mare,ca se vor rataci.Asta pentru a fi preotul ma destept ca ei,iar lumea sa se lase la mana lui. Ii invata pe enoriasi sa faca matanii,sa treaca pe sub mese de 3 ori,sa-i pupe mana,sa mearga la sfantul maslu (cred ca e ceva legat de pomana pentru morti:faina si ulei).Tot felul de ritualuri care nu au nicio legatura cu crestinismul.Superstitiile sunt de mare insemnatate in lumea ortodoxiei.Este timpul sa ne desprindem de toate bisericile care ne cer lucruri ce nu ne sunt de folos.Timpul a sosit.




        Lasati toporul de pe gatul animalelor,lasati-le sa traiasca. Sunteti inversunati impotriva chinuirii animalelor,insa sunteti deacord cu uciderea lor pentru hrana.Treziti-va oameni.Ganditi si voi,nu mai lasati pe altii sa gadeasca pentru voi.Aveti libertatea de a alege.Nu va fie teama de gandurile voastre.Asa ati fost invatati,sa vi se dea totul pe tava,pana si numele de crestin,care nici nu stiti ce inseamna.Schimbati in bine totul,si treceti la educarea oamenilor,nu la prostirea lor.Iubiti animalele,si nu mai cumparati carne de la carmangerii.Am vazut cu o zi inainte de pasti coada la un magazin de carne care inca nu era deschis.Era dimineata.Ma uitam cum stau si se uita pe geam la carnea din frigiderele din magazin.Si ma gandeam cat de ipocriti sunt cand vine vorba de chinuirea lor.La stiri se vorbeste de cai lasati sa moara de foame,de pisici omorate in batjocura ,si alte animale,stiri la care cei de la coada din fata carmangeriei,devin foarte sensibili si ii judeca aspru pe cei care savarsesc astfel de fapte.Ce diferenta vad ei oare intre un miel ucis pentru hrana,si un cal lasat sa moara de foame pe camp?Eu nu vad niciuna.Nu pot sa vad.Pentru ca amandoua sunt crime.Deschide-ti ochii.
LUPU VICTOR ASTRONOMY

1 comentarii:

Anonim spunea...

Lasati toporul de pe gatul animalelor,lasati-le sa traiasca. Sunteti inversunati impotriva chinuirii animalelor,insa sunteti deacord cu uciderea lor pentru hrana.Treziti-va oameni ! Bravo tie OM . E atata suferinta si nu stim de ce.E simplu noi o provocam prin macelul asupra animalelor!Vai ce as vrea ,macar pentru 1 saptamana,sa vina o specie care sa se hraneasca cu oameni,sa gustam din plin placerea spaimei si a groazei,poate asa ne vom trezi!