sâmbătă, 10 noiembrie 2012

Răpiri extraterestre în profețiile Bibliei



Răpiri extraterestre în profeție:
Această informație despre fiii lui Dumnezeu este foarte importantă, profetic vorbind. De ce? Deoarece aceste lucruri se întâmplă si astăzi! Atât Matei 24:37, Luca 17:26-30 au citat pe Isus ca declarând că sfârșitul lumii va fi o revenire la zilele lui Noe. Ce a simbolizat zilele lui Noe? Îngeri căzuți consangvinizand cu oamenii. Luca 17:26-30 ajunge în special la această concluzie, pentru că, din nou, nu numai zilele lui Noe sunt menționate, dar Sodoma și Gomora sunt menționate, de asemenea.

Matei 24:37
Şi precum a fost în zilele lui Noe, aşa va fi venirea Fiului Omului.

Luca 17:26-30
26. Şi precum a fost în zilele lui Noe, tot aşa va fi şi în zilele Fiului Omului: 
27. Mâncau, beau, se însurau, se măritau până în ziua când a intrat Noe în corabie şi a venit potopul şi i-a nimicit pe toţi. 
28. Tot aşa precum a fost în zilele lui Lot: mâncau, beau, cumpărau, vindeau, sădeau, şi zideau, 
29. Iar în ziua în care a ieşit Lot din Sodoma a plouat din cer foc şi pucioasă şi i-a nimicit pe toţi, 
30. La fel va fi în ziua în care se va arăta Fiul Omului.
 

Pentru a recapitula pe scurt: planul de atac inițial al lui Satana a fost de a polua semanța umana, și pentru a preveni nașterea lui Hristos. În timp ce facea acest lucru, El a avut slujitorii lui care sa dezvolte genetic un mijloc de a produce o rasă de războinici, haotici, și cu totul răi. Aceste ființe ar fi capabile, prin forta brutala, de a lua orice femeie aleasa, (ceea ce Scriptura indică faptul că au luat orice au ales), precum și uciderea tuturor celor care i-ar sfida. Acest plan aproape ca a mers pentru Satana, dar atunci Dumnezeu a trebuit să intervină și sa ii strice totul.

Rapid după potop, Satana a început planul său din nou, dar pur si simplu nu a putut face la fel de bine cum a făcut înainte. Dumnezeu a distrus Sodoma și Gomora, (și, eventual, alte orașe), apoi a trimis în Israel pentru a distruge restul acestor giganți, si a responsabilizat oameni aleși, israeliții, cu puterea Sa divină, supranaturală. Practic, acesti giganti au fost distrusi.

Credeți ca Satana renunțat? Bineînțeles că nu! Cred că acesta este motivul in cele mai multe dintre răpirile extraterestre ce se întâmplă în aceste zile, se fac experimente de reproducere. Oricine este familiarizat cu domeniul geneticii ar trebui să fie conștienți de faptul că o parte principala al acestui tip de cercetare implică multe aspecte ale reproducerii. Desigur, creaturile gri cu ochi de gandac frecvent raportate a răpi oamenii, nu doresc mostre de sperma si ovule, ca suveniruri. De asemenea, nu-mi închipui  extraterestrii care colectează aceste probe, pur și simplu participă la un ritual bizar.

Oricum, aceste ființe extraterestre în mod evident, lucreaza la altceva decât giganți. Cred că lucreaza la mai multe lucruri. Mai întâi de toate, ar dori producă un om de intelect superior, și, eventual, puterea supranaturală. În al doilea rând, cred că sunt experimente cu cibernetica, încercând să integreze constiinta umana in cipurile computerelor. (Imaginați-vă cat de atrasa ar fi  umanitatea de o asemenea tehnologie?)

Nu cred că aceste creaturi gri cu ochi de gandac pe care le vedem la televizor in emisiuni, sunt fii ai lui Dumnezeu. Cred că Fiii lui Dumnezeu sunt umanoizi. Dar creaturile gri pot fi deosebit de avizate în domeniul geneticii, și de aceea lor le sunt atribuite sarcini de experimentari genetice. (Ei au fost, probabil, cei care au dezvoltat mijloacele de a produce giganți.) Ei cel mai probabil, ajuta pe fii lui Dumnezeu, pentru că unul dintre fiii lui Dumnezeu este un mare lider peste multi dintre ei, precum și multe alte specii din întreaga lor existența. De fapt, el este un lider ce conduce o treime din oștirile cerului! Ups, o iau înainte. Scuze.

În ceea ce privește extraterestrii în proorocire, cel mai bun autor vândut, Hal Lindsey, crede că acestia au legături cu demonii. În timp ce interpretarea sa a fenomenului OZN / extraterestru, este faptul că  extraterestrii sunt pur și simplu demoni legati de pământ care arata ca ar fi entități din alte lumi, el nu crede fenomenul OZN / extraterestru va juca un rol în scenariul final. El menționează mai multe pasaje-cheie relevante ale Scripturii ce indică acest lucru.

Toate informațiile date aici despre fiii lui Dumnezeu par să se potrivească cu Scriptura până acum, dar există un detaliu foarte mare pe care încă nu l-am raspuns. Spunând că fiii lui Dumnezeu sunt îngeri, și s-au impreunat cu oamenii, ridică unele contradicții aparente, din cauza lui Matei 22:30, Marcu 12:25 și Luca 20:34-36.

Matei 22:30
30. Căci la înviere, nici nu se însoară, nici nu se mărită, ci sunt ca îngerii lui Dumnezeu în cer.

Marcu 12:25
25. Căci, când vor învia din morţi, nici nu se mai însoară, nici nu se mai mărită, ci sunt ca îngerii din ceruri.

Luca 20:34-36
34. Şi le-a zis lor Iisus: Fiii veacului acestuia se însoară şi se mărită; 
35. Iar cei ce se vor învrednici să dobândească veacul acela şi învierea cea din morţi, nici nu se însoară, nici nu se mărită. 
36. Căci nici să moară nu mai pot, căci sunt la fel cu îngerii şi sunt fii ai lui Dumnezeu, fiind fii ai învierii.


Despre aceasta, in urmatorul articol.

0 comentarii: