vineri, 24 august 2012

De ce exista Biblia? Ce inseamna acest lucru? Partea 1




De ce sunt oameni care nu cred in Dumnezeu? De ce au nevoie acei oameni ca sa creada ca El exista?
Poate ca sunt multi dintre atei, care nu vor sa creada pur si simplu, chiar daca Dumnezeu le0ar dovedi aceasta, desi ma indoiesc ca ar exista.

Ddumnezeu este omniprezent, adica peste tot, si vede totul. El stie pana si ce gandim, iar asta inseamna ca suntem parte din El. Tu, cand te lovesti la mana, stii ca te doare mana, deoarece simti asta. Nu te uiti la picior si zici ca te doare piciorul. Asta am desprins eu din ceea ce am auzit de Dumnezeu.
Ateul insa nu va crede o iota. Nu crede in ce scrie in Biblie pentru ca a fost scrisa de oameni ca si ei. Biblia este o carte foarte complexa si elaborata. Dar mai sunt si altele, din alte religii, care sunt scrise in aceeasi maniera. Veti spune ca Coranul a fost scris dupa Isus. Probabil este si asta o chestie. Un fel de copie, ar spune crestinii.
Dar de ce exista Biblia? De ce trebuie o dovada scrisa ca El exista, ca o marturie. Daca Dumnezeu exista, Biblia nu isi are rostul. Facatorul cerului si pamantului, a trebuit sa ne lase o carte, si retineti: vorbim de cel care a facut totul, inclusiv Universul. Nu cred ca este un preot care sa ma dezaprobe ca nu el ar fi facut acestea.

Eu stau si ma intreb: De ce a lasat Biblia? El doar ne vede, este peste tot, pana si in mintea noastra. Cat de greu ii este, nu sa se arate,pentru ca cine l-ar vedea, ar muri, dupa cum zice in Biblie, ci sa trimita ingerii lui, sa ne arate calea mai bine, nu preoti pe care ii vedem plini de bani, cu vile si masini luxoase. Te mai intrebi de ce? Raspunsul meu este, pentru ca Dumnezeu a plecat. A plecat odata cu vizita lui Isus pe Pamant. Acesta este pentru mine cel mai plauzibil raspuns. Dumnezeu DA, exista, insa nu mai este pe aici, iar Biblia spune clar, ca se va intoarce Isus, si odata cu el si Dumnezeu, cu care sunt unul si acelasi.

0 comentarii: