duminică, 25 august 2013

SEMNEAZA PETITIA PENTRU SALVAREA TUTUROR ANIMALELOR



O... de cand am asteptat sa imi vina ideea asta care era demult in mintea mea, dar nu am pus-o in practica. Multi oameni sau organizatii iti cer sa semnezi petitii care mai de care justificate cum ar fi de exemplu pentru Rosia Montana, taxa auto, violenta in familie etc....  Nimeni nu se gandeste la animale insa si nu ma refer doar la cele de companie, ci si la cele care intr-adevar sufera cel mai mult: animalele de consum. Nu va grabiti cu argumente tampite prin care sa imi explicati religios sau stiintific ca animalele de consum pentru asta sunt facute, sa le omoram. M-am saturat sa explic ca ceea ce face lumea consumand animalele pentru a-si satisface pofta este de o cruzime ce depaseste toate dogmele sfinte din religia ta, oricare ar fi ea.

Semnarea petitiei consta in comentarii. Nu are nimeni voie la acest articol sa comenteze daca nu este deacord cu aceasta petitie, pentru ca acele comentarii vor fi sterse. Cei care nu sunt deacord, pot comenta in alte articole, si sunt multe, in care sa isi exprime adanca nemultumire pe acest blog sau pe Retragerea Psihologica.
In aceasta petitie vreau sa vad cati dintre voi, vegetarieni sau nu, consimtiti ca uciderea animalelor de consum pentru placerea egoista a oamenilor este un lucru inuman si nedrept, lasand un comentariu.
Numaratoarea incepe. :)

2 comentarii:

Zoe Zanescu spunea...

Cred in Unime. Noi, cu totii, cu tot ce exista in Univers si in toate "Universurile" care exista, suntem UNA!!!Cand i se provoaca unuia dintre noi o suferinta, intreaga Unime o resimte intr-un fel sau altul.DEasemenea, fericirea, bucuria, veselia, ingaduinta, bunavointa, blandetea... toate reverbereaza in Tot ce exista si atinge absolut TOTUL.Consider ca toate animalele sunt fratiorii mei mai mici si au aceleasi drepturi la a nu fi mancati, ca si mine, dreptul de a trai liberi, ca si mine...Cu totii avem locul nostru in puzzle. Daca lipseste veunul, puzzle-ul nu este complet...

Anonim spunea...

Sunt Wicca. Nu am stiut ce sunt, nu stiam cuvantul asta, nu cunosteam nimic despre religia numita Wicca. Cand am aflat, mi-am dat seama ca m-am nascut Wicca, prin prisma principiilor pe care le-am avut de copil. Da, si un copil poate avea principii. Zeita este totul. Mama Natura. Ea tine totul in balans, este cruda si iubitoare in acelasi timp. Si trebuie respectata. Suntem toti copiii Zeitei, de la oameni, pana la gaze, pana la pomi si pietre. Sunt constienta ca sunt ipocrita fiindca nu sunt vegetariana, din pacate sanatatea nu mi-o permite si nici situatia financiara. Dar aici nu este vorba numai despre vegetarieni. Este vorba de suflet. Pe care cum il avem noi, il are orice fiinta vie. Simte, respira si da...ii doare. De cand ma stiu am incercat sa ajut cat pot orice fiinta, de la cainii de pe strada, pana la melcii pe care ii ocolesc dupa ploaie, ma opresc la fiecare, ii ridic si ii pun in iarba. Nu imi pasa cum se uita oamenii la mine. Pentru ca sincer, imi e rusine ca sunt om.
Considerati semnata petitia. Cu toata stima, Alice Adore.