marți, 22 mai 2012

Vizitatorii religiile si extraterestrii



Omul, s-a gandit intotdeauna inca din vechime, la fiinte din alta lume, si i-a fost mereu teama de aceste creaturi, carora le-a dat nume bizare, si le-a atribuit puteri miraculoase de cele mai multe ori cu intentii rele. Nu este de condamnat acest lucru, avand in vedere ca ceea ce nu este din randul nostru, este vazut ciudat si inspaimantator, cand te gandesti ca acele fiinte nu sunt din lumea noastra.

Multi nu se gandesc ca acele ciudatenii de care s-au temut mereu, sunt chiar in fata lor, in biblia pe care o citesc, si sunt chiar figura centrala a religiei lor.

Daca analizam bine, omuletii cu ochi mari si cu capul voluminos, corpul mic si culoare verzuie,au aparut in carti, dar si odata cu televiziunea, prin filme, care voit sau nevoit, au fost imprimate in mintea oamenilor. Aceste filme si carti, discrediteaza fiintele care ne-au creat, fiinte care defapt sunt din lumina si mai frumoase decat orice om de pe aceasta planeta. Din cauza mediatizarii filmelor cu extraterestrii hidosi si cu intentii rele de invadare a Pamantului, numai cuvantul "extraterestru" produce rasete celor care il aud, din cauza conceptiei gresite care s-a produs.

Daca un om credibil, personaj biblic, este martor al unor evenimante miraculoase, aceasta inseamna ca s-au ifaptuit aici, in lumea materiala, si deci, aceste minuni nu s-au intamplat despartite de realitatea in care traim, de materie. Aceasta mai inseamna, contrar spuselor preotilor, ca miracolele nu s-au intamplat miraculos, pentru ca orice se intampla in aceasta realitate TREBUIE sa contina MATERIE. Din aceasta ne dam seama, ca minunile sunt materiale si perfect explicabile, deoarece nimic nu este de neexplicat in lumea materiei, iar ce a ramas nedescoperit pana acum, se va descoperi odata ce materia este reala.
     Din pacate pentru cei ce nu au tinut pasul cu tehnologia si stiinta, tot ce este scris in biblie nu va mai fi catalogat ca miracol, iar in momentul revenirii lui Isus, lumea va fi deja obisnuita cu 'miracolele', si familiarizata cu tehnologia avansata a ancestorilor nostri care ne-au creat.

Religiile au tinut si tin cu tot dinadinsul sa pastreze ritualurile si imbracamintea timpurilor de atunci cand biblia a fost scrisa, insa nu au luat in considerare evolutia naturala a omului pe scara timpului, si refuza orice legatura cu lucrurile carora le spun ei 'lumesti', cum este stiinta, care este cheia portii spre intelegerea evenimentelor biblice pe care ei le mistifica si le amplifica prin superstitii. Adevarul este insa, ca nimic pe aceasta lume MATERIALA nu se poate infaptui fara ceva material.

    Din acest fapt incontestabil, se desprinde concluzia indubitabila ca cei care au facut aceste minuni au fost din alta parte si nu de pe lumea cealalta, ci vizitatori, unii nascuti in oameni care au fost asistati de o tehnologie superioara noua, si care, in ochii oamenilor de rand, au fost vazuti ca fiind oameni miraculosi, iar actiunile lor miraculoase.

Chiar credeti ca toate religiile de pe acest Pamant au fost scrise de oameni nebuni? (in afara de cei care au scris relugia ta desigur). Toate au o samanta de adevar, iar acea samanta sunt vizitatorii. Cartile religioase sunt carti care atesta existenta lor. Acestia au adus intelepciune in mai multe forme, au invatat oamenii si i-au luminat. Acestora li s-a dat chipul dupa rasa omeneasca contactatata, si sunt considerati zei, deoarece au venit din alta parte, pe 'orase' plutitoare , 'pasari' uriase, de sus, si au plecat sau s-au inaltat cu tunete, pe 'care' de foc, sau invaluiti intr-o lumina orbitoare.
Miturile nu sunt scoase din bogatia imaginatiei omului, ci sunt ramasite ale unor evenimente in care au avut loc contacte cu vizitatori.

0 comentarii: