luni, 27 august 2012

De ce exista Biblia? Ce inseamna acest lucru? Partea 2



Nu te opri sa te intrebi. Ideile tale sunt naturale. Stii foarte bine ca nici tu insuti nu ai cum sa iti comanzi sa nu gandesti. Nu conteaza ca iti spune preotul. Religiile au denaturat adevarul. L-au mistificat pe Dumnezeu pana la nivelul de naluca ce iti bantuie viata, de care ti-e frica. Dar de El nu ai de ce sa iti fie frica, ci de cei care ti-l proiecteaza in minte.
 Dumnezeu nu ar trebui reprezentat ca pe ceva rau. Desi o sa ma dezaprobe orice duhovnic, asta este adevarul. Vor zice ca Dumnezeu e milostiv si iarta, dar in acelasi timp iti zic ca te urmareste pas cu pas si te pedepseste, te arunca in bratele diavolului daca nu crezi in El. Asta este un abuz din partea lor, si Dumnezeul pe care mi-l inchipui eu, nu este asa.

Scopul religiilor este sa te lase fara bani, iar la un nivel mai inalt, indraznesc sa zic ca vor sa iti manipuleze mintea, sa iti slabeasca puterile, sa ajungi ca un hipnotizat, asa incat sa nu faci nimic din ce vrei tu, ci numai ce vor ei. Dar daca pornim de la ideea ca Dumnezeu a plecat, pentru ca daca ar fi fost aici, sigur ar fi indreptat lucrurile, atunci lumea ar fi fost altfel. Cum ar fi fost lumea? Simplu. Te intreb pe tine: Ce ai fi facut daca in biserica, preotul ti-ar spune ca Dumnezeu nu e pe aici? Ca nu iti asculta gandurile, nu iti vede orice miscare si nu te pedepseste? Cum ai reactiona la asta? Si cum ar fi ca preotul sa iti zica, ca Dumnezeu ne-a lasat Biblia ca pe un bilet pe care ti-l lasa mama ta, in care iti spune ce sa nu uiti sa faci, cat timp ea este plecata? Daca crezi in El, il vei astepta cumintel si vei face ce ti-a zis sa faci, dar se pare ca in timp ce El a plecat, religiile si-au cam facut de cap in lipsa Lui, si te-au cam speriat, te-au supt de bani si te-au indoctrinat cu superstitii de care acum tu nu mai poti sa scapi.
Diavolul este necredinta, nu e o entitate existenta. Este frica, pe care ti-au instalat-o religiile in minte.

Deci Dumnezeu a plecat, daca nu pleca, nu ar mai fi Biblia, abecedarul vietii. Sper ca am lamurit-o. Dumnezeu stie ca suntem de abia in clasa I-a, si a hotarat sa ne lase sa mai invatam. Acuma, cine si ce invata e treaba lui. Deznodamantul il vom vedea la final.

Insa tot nu cred ca esti deacord cu mine cititorule, ca El a plecat. Am discutat cu o persoana religioasa, care mi-a spus ca nu e adevarat, ca ce cred eu e gresit. Ca noi trebuie sa conservam valorile crestine, traditia, ritualurile. Aici, parca mi-a lovit mintea cand mi-a spus acele lucruri. De ce? Poate credeti ca m-am enervat cand l-am auzit, dar a fost chiar invers: am inteles atunci, ca Dumnezeu chiar nu mai este printre noi. Pai de ce sa conservi ceva ce e printre noi? Dumnezeu, conform religiilor crestine, este aici. Toamna dragii mei, punem la conservat compoturi, gemuri, ghiveciuri, ca sa mancam la iarna din ele. Acest principiu de conservare e aplicat si in religie. Am fost vizitati de fiinte superioare noua (prunele inca in copac), iar acum ca au plecat, conservam acele traditii, ritualuri (gemul). Este clar ca lumina zilei.
Religiile lupta foarte mult sa pastreze valorile crestine, zicand ca Dumnezeu este inca aici. Daca cei la care ma refer citesc ce am scris aici, stiu ce vreau sa zic. Dumnezeu va veni din spatiu, intr-un moment de rascruce al omenirii, si va salva pe cativa pe care ii vor duce pe un nou Pamant, si asa, e posibil ca totul sa se ia de la capat, sau poate ne va duce pe o planeta care este locuita de El, in imparatia lui. Si toate se vor intampla pe plan real, material. Vor veni nave uriase, in care vor urca oameni, nu mortii din groapa. Poate ca unii morti din groapa s-au nascut iar, v-ati gandit la asta?

Am gandit in acest articol, natural, rational, nu am mistificat nimic, si cred in continuare, ca nimic in aceasta lume nu se intampla misterios, cu exceptia 'misterelor' nedescoperite inca de stiinta.

1 comentarii:

Unknown spunea...

Un articol exceptional, și este chiar admirabil că ai puterea de a înfrunta opinia majorității și mai ales ”furia Divina”. Este interesant cum ai spus toată povestea cu Dumnezeu e plecat într-o manieră destul de ușor de înțeles. Iar comparația dintre Biblie și biletul lăsat de mama este cireașa de pe tort. Felicitări!