sâmbătă, 6 iulie 2013

Iisus ajută o cămilă.

Din "Evanghelia Vieții perfecte"


Iisus ajută o cămilă.

12. Isus a mers la Ierusalim, și a dat peste o cămilă cu o povară grea de lemne.Cămila nu a putut transporta sarcina sa în sus pe deal și cel ce o conducea a batut-o și tratat-o cu cruzime, dar nu a putut face animalul să se miște.   
13. Și, cum Isus a văzut, i-a zis, "De ce il bati pe fratele tău?" Și omul acela a replicat, "nu am știut e fratele meu. Nu este un animal de povară, făcut mă slujească? "   
14. Și Isus a spus, "nu același Dumnezeu a creat acest animal și copiii tăi, care te slujesc, din același material și nu amandoi ati primit aceeași suflare de la Dumnezeu?"   
15. Și omul a fost foarte uimit de această vorba. El a încetat să mai bată cămila și i-a eliberat o parte din povara. Și astfel, cămila a urcat pe deal și Isus a mers înainte și nu a au mai oprit până la sfârșitul călătoriei sale.   
16.Cămila l-a recunoscut pe Isus, pentru că a simțit dragostea lui Dumnezeu în El. Și omul a vrut să știe mai multe din învățăturile lui Isus și l-a învățat cu plăcere și a devenit adeptul lui. (Cap. 31)

0 comentarii: