joi, 4 iulie 2013

Iisus a spus ca animalele sunt frații și surorile noastre.

Din "Evanghelia Vieții perfecte"


Animalele sunt frații și surorile noastre.

7. Isus a venit într-un sat și a văzut acolo o pisică fără casă, și suferea foame și a strigat la El. El a luat-o, înfășurat-o în mantia Sa si a lasat-o sa se ​​odihneasca la pieptul Lui.
8. Și când a trecut prin sat, a dat pisicii să mănânce și să bea. Și a mâncat și a băut și I-a arătat Lui multumire. Și El a dat-o uneia din ucenicii Săi, o văduvă numită Lorenza, și ea a avut grijă de ea.
9. Și unii dintre oameni au spus, "Acest om are grijă de toate animalele. Sunt frații și surorile lui, pe care El îi iubește atât? "Și El le-a zis:  "Adevărat, acestia sun frații vostri din marea familie a lui Dumnezeu, frații și surorile care au aceeași suflare de viață de la Dumnezeu.
10. Și cine are grijă de ei și le dă mâncare și băutură cand au nevoie de acest lucru, il fac pentru Mine, și cel care permite în mod deliberat ca unul dintre ei sa sufere privațiuni și nu-l apăra atunci când este maltratat, permite acest lucru rău să se întâmple cum Mi-ar fi facut Mie. Căci, după cum ați făcut în această viață, asa va fi făcut voua în viața ce va veni. "(Cap. 34)

0 comentarii: