sâmbătă, 12 februarie 2011

Crearea omului

Crearea lui Adam

 Dumnezeu a facut omul dupa chipul si asemanarea lui.Ar trebui sa ne puna pe ganduri acest verset? DA.Cu siguranta spune multe.Crestinismul este de luat in seama.Am putea decoda multe din afirmatiile pe care le face biblia.
    Ganditi-va asa:intru intr-o biserica.Lumea este trista si silentioasa concentrata pe ce predica un preot.Bine.E foarte bine dupa parerea mea sa procesezi ceea ce e scris in scripturi.Insa e important sa procesezi cum trebuie.
    Inceputul bibliei ne arata ca Dumnezeu a facut cerul si Pamantul.vietuitoarele,si in cele din urma,omul.Omul este ceva special pe aceasta planeta.Nu este la intamplare cu siguranta.
Si deci Dumnezeu a facut omul dupa chipul si asemanarea lui.Aici se afla "veriga lipsa" a evolutiei omului,teorie propusa de Darwin iar mai tarziu acceptata peste tot in lume.In aceasta propozitie se afla cheia.Deci cine este Dumnezeu?Cum arata el nu mai trebuie sa fie o enigma: noi aratam ca el.Insa ne lipseste ceva: NEMRUREA.De aici pot deduce urmatorul lucru: Dumnezeu este creatorul omului,insa ne-a facut muritori,suparat ca Adam si Eva nu l-au ascultat.Omul este inferior ca fiinta fata de el.Materialul genetic din care suntem facuti este programat sa isi inceteze activitatea dupa un timp.De ce?
      De ce suntem muritori? Dumnezeu este o fiinta foarte evoluata care exista.Structura ADN a acestei fiinte este de asa natura ca nu moare.Noi pe Pamant inca nu am descoperit combinatia genetica ce ne poate face nemuritori,insa fiintele extraterestre care ne viziteaza au aceasta structura genetica ce le permite aceasta.
     De ce murim? Pentru ca omul de pe Pamant a fost creat din doua "ranguri" genetice:primul este un rang inferior ca inteligenta si calitate cum este maimuta,iar al doilea este un rang superior,al fiintelor din alta lume,care au sosit aici sa ne creeze.Parerea mea este ca suntem combinatia dintre un animal inferior de pe aceasta planeta,si ei.
     Deci,aceste fiinte sunt reale si tangibile ca oricare dintre noi.De ce nu le vedem? Pentru ca au plecat,dar ne-au lasat scris prin contactul cu anumiti oameni ca se vor intoarce atunci cand Pamantul va trece printr-o experienta foarte rea: apocalipsa. De ce atunci? Pentru ca atunci vor fi salvati anumiti oameni.
    Mai multe civilizatii au avut vizitatori care se vor intoarce,si sunt descrisi ca fiinte supernaturale.Pai sunt,in comparatie cu noi.

3 comentarii:

Zergu spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=MEOnD5YXS9U

adrian pop spunea...

Suntem la intamplare, noi oamenii, datorita "intamplarii" ca pamantul e la distanta potrivita fata de soare pentru a avea apa lichida, avem luna..mareele si o perioada lunga de timp pentru evolutie. Nu ne-a pus nimeni ca pe niste jucarii lego aici, noi si tot ce ne inconjoara (tabelul lui mendeleev) suntem creati din praf de stele si v-om ajunge lafel.

george spunea...

De ce murim ? murim ca asa suntem, asa am fost creati,totusi cine se joaca cu GENELE? Biblia spune ca oameni traiau sute de ani si acum? pana in o suta!De ce filmele devin realitate in proportie de 70%. Biblia e o poveste dar,si filmul e tot o poveste ca se ex:atentatele de 11 sept sau, mai bine zis Demolare controlate au fost prezise in mai multe filme.Asa ca nui de mirare ca si Biblia sa se advereasca complet.